krokus
 GM

 
Prima Lege Biologică a Naturii Array Imprimare Array  Email

 

LEGEA DE FIER A CANCERULUI

prezintă trei criterii: 


Criteriul 1:
Fiecare Program Biologic Special Semnificativ (PBS) debutează printr-un DHS (Sindrom Dirk Hamer), caracterizat printr-o experienţă şocantă ca urmare a unui conflict puternic, acut, dramatic, trăit în solitudine, care afectează simultan cele 3 niveluri:  
1. nivel psihic
2. nivel cerebral
3. nivel organic 

DHS-ul este o stare de şoc conflictual acut, sever, dramatic, trăit în solitudine, deoarece individul este “prins pe picior greşit” însă, în acelaşi timp, reprezintă o şansă a naturii de a remedia conflictul apărut. În acel moment, se declanşează un Program Biologic Special, practic sincronizat în psihic, creier şi organe, fiind identificabil, vizibil şi cuantificabil. Natura neaşteptată a impactului este mai importantă decât "conţinutul psihologic" al conflictului. Întotdeauna este vorba despre o experienţă conflictuală, nu despre o fatalitate pe care persoana afectată nu o poate schimba. 

... prins pe picior greşit 

Începând cu faza DHS, pacientul începe să experimenteze o stare de stres permanent. Are mâinile şi picioarele foarte reci, se gândeşte zi şi noapte la conflictul său şi încearcă să-l rezolve. Nu mai poate dormi noaptea, iar dacă se întâmplă să adoarmă, doarme numai în prima jumătate a nopţii; nu mai are poftă de mâncare şi începe să piardă în greutate. 

Criteriul 2:
Conflictul biologic determină atât apariţia DHS-ului, cât şi localizarea PBS-ului sub forma unui Focar Hamer, deopotrivă cu localizarea la nivelul organelor a formaţiunilor canceroase sau echivalente cancerului.

Nu există de fapt niciun conflict în sine, fiecare conflict are un conţinut foarte specific, definit în secunda declanşării DHS-ului. Conţinutul conflictului este asociat cu gândirea involuntară şi este filtrat de capacitatea noastră de înţelegere. Te gândeşti că gândeşti, însă, în realitate, conflictul ia naştere înaintea începerii procesului de gândire. 
Acest şoc neaşteptat lasă urme în creier. Acestea pot fi fotografiate cu ajutorul tomografiei computerizate (CT) a creierului. Un  astfel de releu se numeşte Focar Hamer (FH). Acest FH arată ca o protuberanţă de inele concentrice sau ca imaginea unei suprafeţe de apă, după ce a căzut o piatră în ea. 

CT cu FH la debutul fazei de vindecare.

Prin urmare, fiecărui conflict îi este atribuit un anumit tip de cancer şi o anumită zonă a creierului. Dar lucrul cel mai fascinant în Știința Vindecării Germanice este faptul că putem determina atât tipul conflictului biologic, cât şi conţinutul conflictului prin CT cranian; putem, de asemenea, determina organul afectat şi dacă este vorba de o proliferare sau de o diminuare celulară, precum şi dacă conflictul este încă în faza activă sau s-a trecut în faza de vindecare. 

Criteriul 3
Desfăşurarea PBS-ului pe cele trei planuri (psihic - creier - organ) este perfect sincronizată, începând cu momentul DHS şi până la soluţionarea conflictului (RC = rezolvarea conflictului), precum şi în criza epileptoidă/epileptică ce are loc în punctul culminant al fazei de vindecare şi terminând cu faza de refacere şi de reîntoarcere la normal. 

Pe parcursul perioadei de stres permanent (simpaticotonie), programată în principiu, legăturile nervilor cranieni sunt deteriorate, aria craniană afectată crescând şi alterându-se progresiv. În acelaşi timp, cancerul evoluează în organul aferent zonei craniene afectate, organul respectiv suferind modificări: se va mări sau se va micşora în funcţie de caz.  

Deci:
Cu cât conflictul se va amplifica, impactul asupra corpului va fi mai puternic. Cu cât conflictul va slăbi în intensitate, cu atât influenţa pe cele trei planuri enumerate anterior va slăbi şi ea în intensitate. Dacă conflictul dispare, influenţa pe toate cele trei niveluri va înceta. De asemenea o recidivă a conflictului va atrage de la sine o recidivă a efectelor pe toate cele trei planuri. 

În secunda declanşării DHS-ului, lucrurile se pot complica, deoarece, în acel moment, pot apărea şine suplimentare. Şinele sunt aspecte suplimentare ale conflictului, observaţii reale prin prisma conflictului. Deoarece oamenii şi animalele "înregistrează" în timpul desfăşurării DHS-ului – în mod inconştient – circumstanţele în care se desfăşoară faza DHS (informaţii fulgerătoare cu privire la tonuri, mirosuri, persoane, reprezentări, senzaţii gustative etc.), vor păstra aceste observaţii în minte pe tot parcursul vieţii lor. Dacă de-a lungul timpului, pacientul ajunge pe o astfel de şină, declanşată de unii dintre factorii înregistraţi şi memoraţi în subconştient, poate rezulta o recidivă a întregului conflict. 

În cazul în care pacientul gestionează bine conflictul său biologic şi ajunge la o rezolvare, intră în faza a doua a Programului Biologic Special, în faza de vindecare. Exact la începutul acestei faze de refacere, organismul începe să repare stricăciunile produse la nivelul creierului şi la nivelul organului – fie printr-o multiplicare celulară, fie printr-o diminuare a numărului de celule. Cu cât conflictul a durat mai mult, cu atât mai mult va dura faza de refacere. 

Odată cu rezolvarea conflictului, starea organismului se comută din starea de simpaticotonie (stres) în starea de linişte, numită vagotonie. 
La nivel organic, se poate observa acum cel mai important lucru: cancerul a încetat. În paralel, la nivel cerebral, se poate observa cum Focarul Hamer devine un simplu edem.

 
   
Menu Content/Inhalt